חזה עוף בפסטו עם ירקות

  1. WeFIT
  2. תזונה ומתכונים
  3. מתכונים בריאים
  4. חזה עוף בפסטו עם ירקות
חזה עוף בפסטו עם ירקות

הוראות הכנה

  1. בסיר גדול מחממים את שמן הזית ומוסיפים את חזה העוף. מתבלים במלח ופלפל. כאשר העוף מבושל לגמרי, להוריד מהאש, לפרוס לרצועות ולהניח בצד.
  2. מוסיפים שעועית ירוקה ומבשלים אותה עד שהיא פריכה ורכה. מחזירים את רצועות העוף לסיר ואז מוסיפים עגבניות ופסטו. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה לחלוטין.
  3. מגישים או מחלקים בתוך כלי אחסון ומכניסים למקרר.

ניתן לשמור את המנות עד 4 ימים במקרר.

בתאבון!

מצרכים לחזה עוף בפסטו עם ירקות

 

2 כפות שמן

4 חתיכות חזה עוף חתוך ודק

מלח, לפי הטעם

פלפל, לפי הטעם

1 קילו שעועית ירוקה

2 כוסות עגבניות שרי, חצויות

0.5 כוס פסטו בזילקום

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

תוכניות אימונים שיכניסו אותך לכושר

הוספת הערות (אין תגובות)